Hallo hallo!
Det er små forskjeller på det svenske og det norske. Vi liker nesten de samme tingene, uttrykker oss på nesten samme måte og har nesten samme behov. Og så danser vi nesten helt likt og ler av nesten de samme vitsene. Men bare nesten. Her hos Himmelfisk blir dine svenske tekster helnorske, og kampanjer og konsepter anpasses til glade, norske forbrukere.

Jeg heter Bente og har mange år bak meg i ulike byråer i Norge, og har de siste årene jobbet som tekstforfatter og oversetter fra svensk til norsk her i Stockholm. Jeg har lang erfaring med det norske forbrukermarkedet, og kjenner til lokale særegenheter, kjøpevaner og betydelsen av å få riktige nyanser i språket mot forbruker.

Webpublisering, bilderegi og layout er også en det jeg styrer med, og jeg kjenner meg veldig godt hjemme i Adobes CS-verden. Dette gjør at oversettelsen eller korrekturen kan gjøres direkte i originaldokumentet om du vil, og masse tid spares. Jeg tar gjerne dialogen med norske trykkerier og andre underleverandører.

Hos Himmelfisk blir dine svenske konsepter, idèer og tekster helnorske. Raskt, trygt og med masse entusiasme!

 

Velkommen!

 

OVERSETTELSE SVENSK/ENGELSK-NORSK:
Har du svenske eller engelske tekster som du vil ha på norsk? Jeg oversetter med største glede både korte og lange tekster.

 

COPY/TEKST:

Hos Himmelfisk skapes tekster til kampanjer, annonser, brosjyrer og inspirerende innhold til webben.

 

KORREKTUR:

Jeg leser korrektur på dine allerede oversatte norske tekster, og ser til at språket flyter fint. Har du originaldokumentet redigerer jeg direkte hvis du vil, og du sparer en hel haug med tid.

 

IDÈ:

Skal du lansere et produkt eller kjøre i gang en kampanje i Norge kan det være kjempelurt å ta med seg en helnorsk reklamedame i idèfasen.

 

 

Jeg kan også assistere ved kontakt med norske trykkerier eller andre underleverandører.
 


 

Mine oppdrag
Jeg legger meg med glede i ulike tekster: manus, aktiviteter i sosial media/Facebook, SEO-anpassede tekster, interne presentasjoner, websider/webshops, nyhetsbrev, manualer, butikkmateriale, annonser mm. Her er noen av varemerkene eller selskapene jeg har og har hatt gleden av å arbeide med i det siste. Send meg en epost hvis du vil se min portfolio!